Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 44 km

Pool (32) in bezit van gestolen auto aangehouden

Toegevoegd: 03-05-2020, 11.10 uur - Update: 03-05-2020, 12.29 uur
Pool (32) in bezit van gestolen auto aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RILLAND - Agenten hebben zaterdag in Rilland een 32-jarige Pool aangehouden. De man was in het bezit van een gestolen auto.


De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van geluidsoverlast vanuit een geparkeerde auto aan de Sint Felixstraat. Een man in een Mercedes veroorzaakte geluidsoverlast bij de melder voor de deur. Eenmaal ter plaatse aangekomen controleerden agenten het kenteken van de auto. Het voertuig bleek eerder op de dag gestolen te zijn elders in het land. In de buurt van het voertuig hielden agenten de 32-jarige Pool staande. Bij de man werd een sleutelbos aangetroffen met de sleutel van een Mercedes.

Toen de sleutel van de gestolen Mercedes bleek te zijn ging de politie over tot het aanhouden van de man. De politie heeft hiervoor gepast geweld moeten gebruiken omdat de man weigerde om mee te werken. Eenmaal in de politieauto werd de man opnieuw opstandig waarop de politie met spoed naar het politiecellencomplex is gereden. De man is ingesloten en zal worden verhoord door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peetje B (3-5-2020 om 13:10)
Het is dweilen met een lekkende kraan ! Je kunt dichtdraaien of afsluiten zo hard je wil maar het blijft 'lekken'
J v P (3-5-2020 om 13:00)
Beste '' Vrijheid '' , Oostblokkers mogen idd niet de grens over maar ze kunnen niet tegengehouden worden door marechaussee of Politie.. Grenzen zijn dicht maar niet afgesloten, klink hetzelfde maar betekend dat je door kan en mag rijden als je het advies van Corona regels niet opvolgt.. De grens is een advies, dus geen dwang ! En Polen en Roemenen mogen hier rustig stelen en inbreken en illegaal werken, ze betalen hun boete's niet en rechtzaken worden door Corona achterstanden allemaal geseponeerd ! Dat betekend de rechter geen tijd heeft voor 'kleine' zaken als dit.. Hij krijgt een boete die hij nooit betaald en morgen staan hij weer op straat met hooguit een uitzettingsbevel maar die kunnen ook niet onder dwang plaatsvinden ( EU regels)
Vrijheid voor niet Nederlanders (3-5-2020 om 12:13)
hoe komen die eigenlijk hier want ik zie er hier ook weer bosjes oostblokkers maar de grenzen van de omringende landen zijn toch dicht ? vliegen kon toch ook niet ? komen die per boot binnen dan of zo ? en welke nederlandse instantie keurt hun komst goed ? dat met het oog op verspreiding van corona en het enorme aantal werklozen in eigen land ? wij moeten maar beter binnen blijven maar voor onderbetaalse arbeidmigranten gelden ineens geen regels ? en wat zijn dat voor on-nederlandse werkgevers die zich zo gedragen ? komt dat omdat ze een malafide uitzendburo in polen hebben en dan gelden de regels hier niet ? en gezien het gaat om werk in zo een essentiele branche volgens rutte, moeten we dat dan af laten hangen van buitenlanders ?
Cookie-instellingen beheren