Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt fietsen gevluchte jongeren mee

Toegevoegd: 04-05-2020, 10.25 uur
Politie neemt fietsen gevluchte jongeren mee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KRABBENDIJKE - De politie heeft zaterdagavond diverse fietsen van jongeren mee naar het bureau genomen nadat de jongeren op de vlucht sloegen.


Agenten besloten tijdens hun surveillance het strandje van Krabbendijke aan de Noordschans te controleren. Bij aankomst van de politie sloegen enkele jongeren die aanwezig waren op het strandje, op de vlucht. Hierbij vergaten zij echter hun bier en hun fietsen mee te nemen, zo laat de politie via Instagram weten.

De politie heeft de fietsen meegenomen naar het politiebureau. De fietsen zijn aan het bureau in te ruilen voor een verklaring van de jongeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-5-2020 om 16:06)
@Charme Ik zou het gekker vinden wanneer de politie niets doet als iemand wegrent wanneer hij/zij de politie ziet.
bram goeree (4-5-2020 om 13:44)
Charme offensief als je niks verkeerds doet hoef je niet weg te rennen toch .dus die fietsen meenemen om erachter te komen waarom zij weg renden is toch niet vreemd .dat is geen gijzelen want als ze gelijk een verklaring hadden afgelegd was het misschien bij een waarschuwing gebleven .ook deze jongeren moeten zich aan de regels houden
Ga boeven vangen (4-5-2020 om 13:10)
Puik werk politie. Toen ik jong was wel eens perongeluk een bal in iemands tuin beland. Die pakte hem ook af.
Ik ook (4-5-2020 om 13:00)
@Charme offensief ? Wees eens lief?: Laat de politie gewoon hun werk doen, hoe zou u het vinden als Jan en alleman zich er mee bemoeid hoe u uw werk doet.
Tom Helgers (4-5-2020 om 12:48)
@Charme offensief: je kunt ook gewoon de boete accepteren. Je draait het nu om. Als je niets verkeerd doet kun je ook geen boete krijgen.
Charme offensief ? Wees eens lief ? (4-5-2020 om 11:15)
oh das nieuw, de politie die je spullen gijzelt om een verklaring af te dwingen. en wat was het misdrijf trouwens ? als de politie zich zo gaat gedragen moeten ze het niet gek vinden dat mensen gelijk wegrennen zodra ze gezien worden. ik denk dat de corona blijvende verandering met zich mee brengt hoe de burgerij de hermandad aankijkt..
Cookie-instellingen beheren