Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Motorrijder vlucht na aanrijding met kindje Oost-Souburg

Toegevoegd: 08-05-2020, 16.46 uur
Foto 10 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (10-5-2020 om 11:49)
G.M.Die kerel moet zijn rijbewijs maar inleveren,hopelijk is dat al gebeurd ,en nooit meer terug krijgen. Heb een kennis ,had teveel gedronken,niet goed natuurlijk,rijd de auto total-loss,verder geen menselijk letsel,Rijbewijs voor een jaar kwijt (C.B,R) vind ik niet normaal,je kan beter iemand ongelukkig rijden ,voor heel z'n leven,ben ik dus .BOB had teveel gedronken -1./2 JAAR het rijbewijs kwijt,en kon weer verder voor BOB gaan spelen.???
Peter Prince (9-5-2020 om 15:24)
Gisterenmiddag reden er ongeveer 8 motoren bij mij door de IJsselstraat, zeker 70km/h de politie stond er bij en keek er naar. Vreemde zaak gisteren in de wijk. Er waren zeker 10 agenten aanwezig.
Peter Prince (9-5-2020 om 15:23)
Gisterenmiddag reden er ongeveer 8 motoren bij mij door de IJsselstraat, zeker 70km/h de politie stond er bij en keek er naar. Vreemde zaak gisteren in de wijk. Er waren zeker 10 agenten aanwezig.
Mijn mening (8-5-2020 om 18:49)
Wanneer je betrokken bent bij een ongeval ga je natuurlijk eerst kijken hoe het met een slachtoffer is. Helaas zijn er van die lamzakken die overal schijt aan hebben. Mag hopen dat dit miserabele persoontje lekker op zn snuitje klapt en vervolgens een paar uur op hulp mag wachten.
Rene Carbaat (8-5-2020 om 17:15)
Hopelijk komt het goed met het kindje, veel sterkte aan de ouders toegewenst. Dat er een ongeluk gebeurt kan ik mij iets bij voorstellen hoeft niet altijd de schuld te wezen van de werkgebruiker maar doorrijden en iemand gewond achterlaten gaat mij veel te ver. Er zijn veel kinderen in onze wijk daar moet aandacht voor komen dat deze veilig kunnen spelen.
Sjaakie (8-5-2020 om 17:07)
Stelletje idioten, lekker hangen met z'n allen hier in de buurt en vervolgens met je dronken kop een kind aanrijden. Stoere boy ben je dan. Kenteken is al lang bekend bij de politie.
Cookie-instellingen beheren