Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie valt woning binnen vanwege geluidsoverlast

Toegevoegd: 19-05-2020, 10.43 uur
Politie valt woning binnen vanwege geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GAPINGE - Een bewoonster van een woning aan de Dorpsstraat in Gapinge is maandagavond aangehouden door de politie vanwege langdurige geluidsoverlast.

Al tientallen keren is bij de politie melding gemaakt van de geluidsoverlast die de vrouw zou veroorzaken. Agenten zijn ook al meerdere malen bij haar aan de deur geweest om haar te waarschuwen. Zij heeft meerdere processen-verbaal gekregen en ook is haar geluidsapparatuur in beslag genomen.

Maandagavond was het weer raak. Wederom kwamen er meldingen van geluidsoverlast bij de politie binnen. Agenten zijn bij haar aan de deur geweest, maar de vrouw deed niet open. Met een machtiging tot binnentreden is de politie toen de woning binnengevallen en hebben agenten de vrouw aangehouden. Ze is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal ze worden gehoord door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Wilbrink (19-5-2020 om 19:41)
is de persoon soms wat slechthorend? geef het advies een koptelefoon te kopen zodat zij of hij zo hard als het kan de buren geen overlast kan bezorgen en geef dan het apparatuur terug als men een kop telefoon kan laten zien. door dat de persoon
AD. (19-5-2020 om 16:43)
Dit is dus een verhaal zonder end en dit had nooit zover kunnen komen als er maar eerder was ingegrepen maar nee de politie komt tientallen keren aan de deur maar doet niks dus krijg je dit. De apparatuur in beslag nemen en d volgende dag staat er weer andere apparatuur en gaat het gewoon weer verder. en de politie die heeft dit al die tijd laten gebeuren door niet eerder op gepaste wijze in te grijpen.