Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist gaat ervandoor na ongeval Sluis

Toegevoegd: 23-05-2020, 04.51 uur - Update: 23-05-2020, 05.40 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Een automobilist heeft vannacht zijn/haar zwaar beschadigde auto achtergelaten na een eenzijdig verkeersongeval op de Hogeweg tussen Sluis en Aardenburg.


Het ongeluk werd omstreeks 01.05 uur bij de hulpdiensten gemeld. Al snel waren zowel de politie, de brandweer als de ambulancedienst met spoed onderweg. Ter plekke bleek een personenauto met Belgisch kenteken enkele bomen te hebben geraakt en vervolgens midden op de weg tot stilstand te zijn gekomen.

In de auto werd niemand aangetroffen en daarom zochten de hulpverleners de omgeving af. Dit leverde niets op. De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd en wie er in de auto reed ten tijde van het ongeval. Vanwege het ongeluk was de Hogeweg ter plekke zeker anderhalf uur afgesloten. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft het voertuig getakeld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. de Ruijter (3-6-2020 om 12:02)
Zouden ze inmiddels al gevonden hebben wie de bestuurder was, zo moeilijk kan het toch niet zijn of wordt dit vakkundig in de doofpot gestopt of is het een kwestie van 'blame it on the cook' !
Joop (23-5-2020 om 14:54)
Gelukkig niemand anders bij betrokken Wel komen er steeds meer Belgen naar ons voor vakantie Bij ons rond Ossenisse tel ik met gemak 20 auto's met een Belgisch kenteken Blijf in je kot denk ik dan want ze doen het toch zo goed zeggen ze
fietser (23-5-2020 om 14:43)
De gekende sluipweggetjes te hard gereden? slaap gevallen? Onder invloed van? Zal wel uitkomen.Trouwens hoe is ie weggekomen, zo'n klap voel je toch wel en heeft de airbag geen schade aangericht. Dat wordt een serieuze rekening.
Terug naar af (23-5-2020 om 13:23)
Fijn die buitenlanders die naar hier komen omdat men zich hier vrij mag misdragen. Is dit nodig voor de geweldige economie ? die trouwens bij het eerste virusje al globaal instort en alle winst van decennia ineens weer weg is ? we beginnen wel weer voorafaan, en dan straks weer terug naar start..
Van C (23-5-2020 om 12:09)
Alle kosten verhalen. Maar word vast weer probleem omdat het een Belg is. Als wij België niet in mogen (privé). Laat die Belgen dan ook lekker in hun eigen land blijven.
Nina (23-5-2020 om 11:43)
Waarschijnlijk een drankje teveel of drugs of ballonnen. Gelukkig heeft deze persoon geen slachtoffers gemaakt en is nu alleen zijn dure auto total loss
Cookie-instellingen beheren