Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder A58 botste met andere motorrijder

Toegevoegd: 27-05-2020, 11.14 uur
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De motorrijder die gisteravond ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de A58 kwam in botsing met een andere motorrijder. Dat meldt de politie na onderzoek.


Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur toen een groep motorrijders de Vlaketunnel had verlaten en op de rijbaan richting Bergen op Zoom reed. Even voor de afslag Kruiningen/Yerseke ging het mis. “Aan het eind van de groep ontstond een aanrijding tussen twee motoren. Een 58-jarige man uit Yerseke raakte ernstig gewond. Hij is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Een 41-jarige man uit Yerseke kwam ook ten val. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis”, zo meldt de politie.

Gisteren werd ter plekke sporenonderzoek gedaan door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie. Ook zijn getuigen gehoord. Na het ongeval werd de A58 afgesloten vanaf de afslag 's-Gravenpolder/Kapelle. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding ingesteld via de Oude Rijksweg (N289). De snelweg was tot 00.45 uur dicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
erwin de grote (3-6-2020 om 21:35)
Black out schijnt idd wel eens voor te komen, maar of het op twee of vier wielen gebeurt, maakt niet uit, ik ken iemand die heeft eens een busje tegen een boom geparkeerd, het werd zwart voor z'n ogen, ! Ik kon het niet geloven, maar hij werkte later gewoon als taxi-chauffeur :D
Adrie (29-5-2020 om 13:39)
Je kon er inderdaad op wachten dat dit een keer zou gebeuren. Als je namelijk 's avonds buiten zit in Kapelle/Biezelinge hoor je ze altijd extreem gas geven op zowel de N289 als de A58. Als je zo nodig wil racen met je motor moet je naar een circuit gaan.
ZWG gevaar op de weg (29-5-2020 om 08:37)
@zwg, u heeft wel eens een black out achter het stuur en vind dat normaal ? ik denk dat ze uw rijbewijs op medische gronden beter gelijk innemen.
VdVonck (28-5-2020 om 20:30)
Het interesseert me niet wat er gebeurd is. Ben blij te lezen dat er bij dit ongeval geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen! Dat lees je vaak anders bij motorrijders. Sterkte mannen!
SW (27-5-2020 om 23:42)
Ik ben het mee eens dat veel motorrijders rijden te hard maar het zijn niet alle motorrijders. De MEESTE echte motorrijders houden zich netjes aan de regels. Ja ik ben zelf een motor rijder met 50 jaar ervaring en wat ik lastig vind zijn de niet oplettende auto/vrachtwagons en fietsers. Mijn concentratie op 2 wielen moet 10 keer hoger zijn dan op 4 wielen. Het alle ergste voor mij zijn de scooters die op hun achterwiel rijden op de Boulevard heel dicht bij de lopende publiek.
Kees Zuijdwegt (27-5-2020 om 21:04)
Ik reageer normaal niet op HV Zeeland, ik vind sowieso dat jullie daar beter mee kunnen stoppen....met reacties van 'verkeersdeskundigen' bedoel ik. Maar ik erger mij in toenemende mate aan die idioten die comentaar geven op ongevallen waar ze niet bij zijn geweest. Ik rijd al 40 jaar motor, gelukkig zonder een ongeval, zeker het zijn niet allemaal heilige boontjes maar om ze allemaal over 1 kam te scheren is wel erg kort door de bocht, hufters zijn er op twee en vier wielen....