Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Minderjarige meldt zich na poging straatroof

Toegevoegd: 30-05-2020, 23.00 uur
Minderjarige meldt zich na poging straatroof
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een minderjarige jongen heeft zich gemeld naar aanleiding van de poging tot straatroof vrijdagmiddag in Kapelle. Dat meldt de politie.


Een inwoonster van Kapelle fietste volgens de politie vrijdag rond 17.15 uur vanaf het station naar haar woning elders in Kapelle. In de Spaarlingsstraat merkte ze dat ze achtervolgd werd door een jongen van ongeveer 12 jaar oud. "Hij probeerde in het voorbijgaan de tas van de vrouw van haar fiets af te pakken. Dit lukte niet omdat de vrouw haar tas stevig had vastgemaakt aan haar fiets. Na deze poging beroving is de jongen weggefietst", zo vertelde de politie eerder vandaag.

Volgens de politie heeft een verdachte zich uit eigen beweging gemeld. "Omdat hij minderjarig is, doen we geen verdere mededelingen over zijn identiteit", aldus de politie. De vrouw hield overigens geen schade of letsel over aan het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren