Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Motorrijder omgekomen bij ongeluk N256 Kats

Toegevoegd: 02-06-2020, 20.59 uur - Update: 02-06-2020, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats is dinsdagavond een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Volgens de politie kwam de motorrijder in botsing met een andere weggebruikers. Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke. De bestuurder van het voertuig dat met de motorrijder in aanraking kwam wordt volgens de politie nagekeken in een ambulance. Zijn/haar letsel lijkt volgens de politie mee te vallen. 

Vanwege het ongeluk moesten andere weggebruikers uitwijken. Volgens de politie is een vrachtwagen hierdoor scheef op de weg komen te staan. De vrachtwagen reed achterop een bedrijfsbusje. De bestuurders hiervan bleven ongedeerd. Een personenauto schoot over het fietspad en een andere personenauto ligt in een greppel. De motor zelf ligt op de parallelweg.

De N256 is momenteel afgesloten. Er staat een file. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend. Over de oorzaak van het ongeval is ook nog geen informatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Zeeuw (6-6-2020 om 10:23)
Klopt Peter, Zeeuw zet zichzelf voor paal, maar wil wel dolgraag het laatste woord hebben. Heel veel sterkte toegewenst aan familie en alle betrokkenen van dit heftige ongeval.
Leon (4-6-2020 om 16:37)
Een mooie dag , zomers warm die dan in een seconde zwart gekleurd word , oordelen en veroordelen zit in alle mensen , maar in ieder mens zit zowel onbewust goed als kwaad , zelf heb ik ook een mening waarvan ik achteraf zeg kijk nou ook eens in je eigen spiegel . Het is afschuwelijk voor de nabestaanden waarvan de grond onder hun voeten verdwijnt , verbijstering , ongeloof , en misschien nog niet beseffend wat er is gebeurd . Ook over de bestuurder van het busje zijn al verschillende meningen geuit , hij zal ook ooit verder moeten met een flinke rugtas die je het ook went of keert zijn leven lang mee zal gaan . Wens de nabestaanden heel veel sterkte toe en kracht een diepe wond waarvan het litteken zichtbaar zal blijven.
Rob (4-6-2020 om 11:19)
Als eerste heel veel sterkte voor de nabestaanden en betrokkenen. De veroorzaker met alchohol op is doelbewust in zijn busje gestapt. Dus mijn mening is dat deze persoon hier zijn leven lang voor moet boeten en nooit meer een voertuig mag besturen.
een inwoner (3-6-2020 om 15:24)
Ik wens de fam van de motorryder veel kracht en veel sterkte toe .Ontzettend om dit bericht thuis te krygen .Zoo jong nog .Geen woorden hier voor
Rien. (3-6-2020 om 12:43)
Peter heeft toch gelijk (sorry peter) Dat varken (dader) in de bestelbus was dus wel bezopen.
Zeeuw (3-6-2020 om 11:55)
Nou @Peter. Hoop dat je heb gelezen wat de oorzaak was ? En dat je nu je woorden terug neemt, en de fles azijn of citroensap niet meer leegdrinken.
Cookie-instellingen beheren