Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde dronken man op straat Terneuzen

Toegevoegd: 07-06-2020, 08.35 uur
Gewonde dronken man op straat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een dronken man dusdanig gewond geraakt dat hij naar een ziekenhuis moest worden gebracht.


De politie kreeg een melding dat bij de parkeerplaats aan de Scheldekade een man op straat lag die onder invloed van alcohol verkeerde. De persoon bleek een hoofdwond te hebben. De ambulancedienst kwam ter plekke en die heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.

Voordat de man werd meegenomen door de ambulancemedewerkers kreeg hij nog wel een proces-verbaal aangezegd voor openbare dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-6-2020 om 17:06)
Zo lollig dat iedereen de schuld op cafés geeft het kan natuurlijk ook iemand zijn die een goeie fles whiskey heeft gekocht bij de slijterij. Die hij thuis heeft op geslokt en nog een stukje wou gaan lopen. Maar dat is voor velen niet te geloven. Het is nooit iemand ze eigenschuld we wijzen dan liever naar een ander wantja dat is natuurlijk het makkelijkste. Zou jullie zelf wel is in een eigen café achter de bar willen zien en bij iedereen die jij te dronken vind te zeggen van nou jij krijgt geen bier meer of wat dan ook. Laffe honden
Sve (8-6-2020 om 09:25)
Niet iedereen die een keer dronken is is een alcoholist hoor. Deze man had duidelijk teveel gedronken oké, maar om hem een boete te geven...
Wim (8-6-2020 om 07:12)
Helemaal eens met de die voor gaande schrijvers, waarom geven ze zo,n man die dronken is nog meer alcohol waar door zulke gevolgen te verwachten zijn, ze moesten die zoveel drank heeft gegeven een boete voor krijgen om zulke toe standen te voorkomen.
Z. (7-6-2020 om 16:07)
Touché @ Zeeuw.. natuurijk profiteren de alcohol = harddrugs dealers van verslaafden... hoewel uitbuiting denk ik eerder een passend woord is. Café eigenaren hadden die man al lang niets meer moeten schenken natuurlijk, maar die winst hé, zo lekker, dan maar een enorm sociaal probleem van drankverslaving in stand houden i.p.v. zeggen "nee, jij hebt genoeg".. Echt een fijn gezond deel van de zeeuwse economie waar we blijkbaar afhankelijk van zijn, verslaafden.. En waarom is ZLD zo een economische ghetto toch ? Stort maar miljoenen in de horeca..
Bob (7-6-2020 om 16:02)
Dan besluit je niet in de auto te stappen met je dronken kop en maar verstandig lopend naar huis te gaan. Je stoot je hoofd, valt over je eigen voeten of weet jezelf anderzijds te verwonden met geen enkel gevaar voor een ander. De mobiel niet bij dus hulp inschakelen lukt niet. Als je dan eindelijk zwaailichten in de verte ziet en je denkt dat je redding nabij is, blijkt het een politieagent te zijn die er zeker van wilde zijn dat hij jou daar treft voor je vertrek in de ambulance. Om je een boete openbare dronkenschap op te spelden voor de ambulance de deur dicht trekt. Dit kan je iedere dag en bij iedereen doen, maar niet op een zaterdagnacht op looproute vanuit de stad. Dit is de laagste vorm van geldroverij.
Zeeuw (7-6-2020 om 15:07)
@ Z. Jawel, de slijterij of de café eigenaar