Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duiker (65) overleden in Scherpenisse

Toegevoegd: 07-06-2020, 18.07 uur - Update: 07-06-2020, 18.24 uur
Duiker (65) overleden in Scherpenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SCHERPENISSE - In Scherpenisse is zondagmorgen een duiker om het leven gekomen nadat deze tijdens het duiken in de problemen was gekomen.


De hulpdiensten kregen rond 10.30 uur de melding dat een duiker ter hoogte van de Gatweg in de problemen was gekomen. De duiker, een 65-jarige man uit Rijsbergen, werd naar de kant gebracht. De ambulancedienst werd met spoed ter plekke gestuurd maar het slachtoffer overleed helaas ter plaatse.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirgni (8-6-2020 om 18:34)
Wim: duiken is niet gevaarlijker dan andere sporten. Maar gebruik je verstand. Zo lang de oorzaak van overlijden niet bekend, moeten we niet willen oordelen. Misschien heeft hij een hartaanval gekregen, en helaas, reanimeren onder water is niet mogelijk.
Wim (8-6-2020 om 07:03)
Vele duikers zeggen dat duiken niet gevaarlijk is maar toch komt het regelmatig voor dat er mensen door omkomen, ik vind het toch een gevaarlijke onderneming
kees (7-6-2020 om 22:04)
Ik denk niet dat er veel te onderzoeken valt. Als je hart het onderwater begeeft is hulp bijna altijd te laat. Sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren