Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Konijn gedumpt in glasbak Koewacht

Toegevoegd: 08-06-2020, 14.42 uur
Het konijn werd in een papieren zak gedumpt in een glasbak.
Het konijn werd in een papieren zak gedumpt in een glasbak.
© Foto: Dierenambulance Zeeland
Door: Tim Koster

KOEWACHT - Onbekenden hebben afgelopen weekend een konijn in een papieren zak gedumpt in een glasbak in Koewacht. Het konijn werd er levend uitgehaald maar overleed later alsnog.


Omstanders hoorden een soort van gemiauw komen uit de glasbak aan de Berlaerstraat. Omdat het niet lukte om de papieren zak uit de glasbak te halen is een medewerker van de gemeente ter plekke gekomen met een knijpstok. In de papieren zak bleek uiteindelijk een wit konijn te zitten. Het konijn is vervolgens naar een opvanglocatie gebracht.

Dierenambulance Zeeland heeft via Facebook laten weten dat het konijn later alsnog is komen te overlijden. Mensen die meer weten over het konijn of de dumping hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Evolutie ? (9-6-2020 om 10:40)
Je hebt dieren en beesten. de maatschappij wordt tegenwoordig gekenmerkt door een totaal gebrek aan empathie, een zeer ernstige mentale afwijking. misschien toch BSE in de kop ?
wim (9-6-2020 om 09:09)
wat een idioot ja hij/zij moet opgesloten worden in een krappe hete ruimte en er niet meer uitlaten tot de gene ook stikt wat voor figuur is dit om te walgen gewoon wil wel helpen om deze idioot op te sluiten @#$%^&*()_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
johanna stoutjesdijk (8-6-2020 om 21:31)
ik sluit me helemaal aan bij de vorige melding afschuwelijk , hoe kun je zoiets doen , dieren beul .
bram goeree (8-6-2020 om 19:11)
dan ben je het toch niet waard om te leven als je zo met dieren omgaat .als je er niet meer voor wil of kan zorgen breng hem of haar dan naar de kinder boerderij .het word steeds erger hoe mensen met dieren omgaan
R.B van Schoote (8-6-2020 om 18:59)
Verschrikkelijk ,zo iemand is zijn leven niet waard . langzaam laten creperen . tot dat die gene het loodje legt .Het wordt steeds erger in deze wereld .
willem (8-6-2020 om 18:08)
nooit gedacht dat er zulke idioten rondlopen. net wat Lieke zegt: die persoon in een glasbak gooien en "vergeten" er uit te halen. het wordt steeds gekker in dit land.
Cookie-instellingen beheren