Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen, in het (noord)oosten lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder veroorzaakt schade in Lewedorp

Toegevoegd: 13-06-2020, 11.19 uur
Dronken bestuurder veroorzaakt schade in Lewedorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Een 37-jarige man uit Lewedorp is zaterdagnacht  aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Tijdens zijn rit beschadigde hij geparkeerde auto’s en reed uiteindelijk tegen een stenen muurtje in een voortuin.


De man reed rond 01.45 uur in de Sloestraat tegen een geparkeerde auto en beschadigde hierdoor in totaal drie auto’s. De automobilist reed door en rijdt verderop in de Zandkreekstraat tegen een muurtje in een voortuin van een woning. De eigenaren van de beschadigde auto’s doen aangifte.

Agenten hebben een blaastest afgenomen bij de bestuurder. De man had te veel gedronken. Hij is overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij is aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750