Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen misdrijf bij overlijden Seisweg Middelburg

Toegevoegd: 15-06-2020, 14.06 uur
De politie deed urenlang onderzoek in de woning aan de Seisweg.
De politie deed urenlang onderzoek in de woning aan de Seisweg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die vanochtend overleed in een woning in Middelburg, kwam niet om het leven door een misdrijf. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.


Even na 05.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een reanimatie aan de Seisweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit. Ter plaatse bleek dat de inzet van de helikopter niet nodig was. Het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

Omdat niet kon worden vastgesteld waardoor de persoon precies was overleden, werd urenlang onderzoek gedaan door zowel de tactische als de technische recherche. Rond 14.00 uur meldde de politie dat uit onderzoek is gebleken dat geen sprake was van een misdrijf. Wat er dan wel is gebeurd, is niet duidelijk. "Uit privacy-overwegingen doen we geen verdere mededelingen over de zaak", zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750