Weerbericht:
Geregeld zon, in het noorden nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Heler motorfiets aangehouden na achtervolging Vlissingen

Toegevoegd: 22-06-2020, 13.01 uur - Update: 24-01-2021, 13.04 uur
Heler motorfiets aangehouden na achtervolging Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 18-jarige man uit Vlissingen is zondagavond na een achtervolging in Vlissingen aangehouden op verdenking van heling. De man reed op een gestolen motor.


Agenten zagen rond 19.40 uur op de Scheldestraat een persoon op een gestolen motor rijden. De motorrijder ging erdoor waarop de politie de achtervolging inzette. De achtervolging  waarbij meerdere politie-eenheden bij ingezet waren ging door de wijk Bossenburgh. Op een zeker moment is de verdachte van voertuig gewisseld en reed hij verder op een bromfiets. Een agent probeerde nog pepperspray te gebruiken om de jongeman de stoppen maar dit mislukte.

De verdachte is uiteindelijk op de Bossenburghweg aangehouden. Agenten hebben vervolgens met een machtiging de woning van de verdachte binnengetreden omdat het vermoeden bestond dat de gestolen motor daar zou staan. De motor werd inderdaad bij de woning aangetroffen evenals goederen ten behoeve van een hennepkwekerij. De motor en de goederen zijn door de politie in beslag genomen.

Een 52-jarige bewoner is eveneens aangehouden omdat hij de agenten niet in de woning binnen wilde laten. Beide verdachten zitten vast voor verhoor en verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (24-6-2020 om 10:12)
@Peter, ik zit ook niet op dit soort te wachten. Ik heb een andere oplossing maar die mag ik hier niet ventileren.
Peter (23-6-2020 om 17:24)
Ik denk niet echt dat “Siberie” zit te wachten op deze mensen.... Kan ook nirt zonaar he, iemand huppetee even verbannen naar een ander land, zouden wij hier in Nederland ook niet zo leuk vinden toch?
Douwe dabert (22-6-2020 om 20:43)
Aanpakken ,trap ze maar in een werkkamp in Siberië .
Cookie-instellingen beheren