Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen, in het (noord)oosten lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt inbrekers met helikopter en hond

Toegevoegd: 26-06-2020, 07.15 uur
Politie zoekt inbrekers met helikopter en hond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft vannacht met man en macht gezocht naar twee inbrekers in Hulst. Hierbij is ook een politiehelikopter ingezet.


Tenminste twee personen braken in bij Brasserie Oud Hulst aan het Stationsplein. De inbraak vond plaats tussen 01.15 en 01.30 uur. Diverse politie-eenheden zochten in de omgeving naar de mannen, hierbij is ook een politiehond ingezet. Ook een politiehelikopter kwam ter plaatse om deel te nemen aan de klopjacht.

De brasserie schrijft op Facebook dat het nog niet is gelukt om de inbrekers te vinden en heeft foto’s online gezet van de daders. Bij de inbraak is onder andere geld, een sporttas en drank buitgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750