Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen neergestoken in Goes, zes arrestaties

Toegevoegd: 28-06-2020, 21.49 uur - Update: 29-06-2020, 14.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een steekpartij in Goes is zondagavond een jongen gewond geraakt. Er zijn in totaal zes arrestaties verricht, zo bevestigt de politie.


De politie kreeg rond 21.05 uur melding van het steekincident aan de Joannes Antonides van der Goeskade. Het slachtoffer is volgens de politie een jongen. Hij zou volgens omstanders een buikwond hebben gehad. De politie laat weten dat het slachtoffer aanspreekbaar was en per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Ter plekke werden zes jongeren door de politie staande gehouden. Uiteindelijk werden alle zes ook aangehouden en geboeid. Vervolgens werden ze één voor één met politiewagens naar het politiecellencomplex gebracht. De recherche onderzoekt nu welke rol de jongens precies hebben gehad in het geheel. Zeker één van de arrestanten had bloed op zijn kleding.

Na het incident werd de omgeving direct afgezet met linten. Enige tijd later is ook een plaats delict ingesteld bij het fietstunneltje onder de Ringbaan-West. Hier werd gezocht met een diensthond. Rond 22.45 uur werden beide plaats delicten opgeheven. De politie heeft de zaak nu verder in onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gezeik (29-6-2020 om 12:34)
En maar zeiken over discriminatie.. heel gek als ze zelf stereotype in stand houden. Helemaal zat, dit soort immigranten die zich niet behoorlijk kunnen gedragen.
Zeeuw (29-6-2020 om 12:13)
In het kader van : Kom op tegen racisme... Denk niet eens dat veel mensen racisten zijn, maar weet wat voor ellende ( veel ) Marokkanen met zich mee brengen of aanleren. Ze moeten de grenzen dicht gooien voor de mensen die zich slecht gedragen of moeilijk opvoedbaar zijn. Zoals lange Frans en baas B zeiden : Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan
Lon (29-6-2020 om 11:34)
6 tegen 1 stoer hoor paar weken opvoedkamp naar Nederlandse normen en waarden lijkt mij op zijn plek
Lisa (29-6-2020 om 11:24)
Men wijst veel naar de wereld, maar begin toch echt bij jezelf, de lagere milieu klasse neemt veel toe, pa en ma spelen duidelijk een rol in de opvoeding, maar dat schiet te kort, alleen vrijheid is geen opvoeding .eerlijk is eerlijk het ziet er triest uit om in van die afgezakte joggingbroek te lopen en mochten ze nog geen Nederlandse paspoort hebben veel Nederlanders smeken ze terug te sturen naar hun veilige landen. Straten zijn onveilig.
willem (29-6-2020 om 11:14)
en als iemand zegt minder maroks--wordt hij aangeklaagd terwijl hij zegt wat heel veen nederlanders denken. van mij mag het ook.
Geraldine Eckhardt (29-6-2020 om 09:49)
Precies dat zie ik gebeuren op de middelbare scholen van mijn 2 zonen.Op het schoolplein daar zijn het echt niet de kaaskoppen die de dienst uitmaken. Alleen als je als blonde jongen flink uit de kluiten gewassen bent is er nog enig respect. Wat zo zonde is omdat er natuurlijk jongens zijn met roots in het buitenland die echt wel wat van hun leven willen maken op een normale manier. Meiden uit die groep doen het momenteel veel beter v.w.b. opleiding en beroep. Helaas groeit de groep jongens die zich een imago aanmeten van 'met mij moet je niet fucken' inclusief die verschrikkelijke straattaal waardoor ook een fatsoenlijke Nederlandse uitspraak er niet meer in zit. Het blijft nu dus ook in Zeeland niet meer bij alleen stoere praat...
Cookie-instellingen beheren