Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt doorrijder ongeval Zierikzee

Toegevoegd: 29-06-2020, 15.51 uur
Politie zoekt doorrijder ongeval Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar een automobilist(e) die op woensdag 10 juni in Zierikzee een fietsster aanreed en vervolgens doorreed zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.


De vrouw werd op de bewuste woensdag tussen 13.15 en 13.30 uur aangereden bij de rotonde bij de Westbrug aan de Weststraat. De fietsster kwam hard ten val maar de bestuurder van de auto reed door zonder te stoppen. De fietsster liep volgens de politie dusdanige verwondingen op dat ze zich onder doktersbehandeling moest laten stellen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld maar tot op heden is de identiteit van de doorrijder nog niet vastgesteld. De politie hoopt daarom dat getuigen zich melden. De betrokken auto was wit van kleur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gespierde hulk (29-6-2020 om 20:22)
Kenteken noteren
Karin Dongen (29-6-2020 om 19:51)
Zijn ze lekker op tijd mee na 19 dagen??
Cookie-instellingen beheren