Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel hulpverleners bij reanimatie Middelburg

Toegevoegd: 01-07-2020, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Diverse hulpverleners zijn vanmiddag toegesneld na een melding van een reanimatie in de Tappershofstraat in de Middelburgse wijk Dauwendaele.


De melding van de medische noodsituatie kwam rond 14.10 uur binnen. Er werden direct twee ambulances en twee politie-eenheden opgeroepen. Vanaf een incidentlocatie in Amersfoort kwam de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke. De helikopter landde rond 14.55 uur bij de voetbalvelden aan de Kruitmolenlaan.

De brandweer is ter plekke gekomen met een ladderwagen om de patiënt naar beneden te halen. De patiënt is onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren