Weerbericht:
Wisselend bewolkt en geregeld buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Mogelijk alcohol in spel bij ongeval Haamstede

Toegevoegd: 13-07-2020, 03.17 uur
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto getakeld. Bergingsbedrijf Ista heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De politie onderzoekt of een automobilist die vannacht een ongeluk had bij Burgh-Haamstede al dan niet onder invloed van alcohol verkeerde.


Het ongeluk vond rond 00.10 uur plaats op de Cauersweg (N57) tussen de Kraaijensteinweg en de Oosterscheldekering. Na de melding werden zowel politie, ambulancedienst als brandweer opgeroepen maar de situatie bleek ter plekke mee te vallen. Voor zover bekend was er geen sprake van letsel.

​Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Wel is duidelijk dat de politie onderzoekt of er sprake was van rijden onder invloed van alcohol. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de betrokken personenauto getakeld. Een uur na de melding was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas Blaas (14-7-2020 om 16:47)
Jammer dat dit soort ongelukken nog steeds gebeuren, uit de bocht of onder de duim vandaan geslipt? Hopelijk is de bestuurder weer een beetje de oude..
Bob (14-7-2020 om 13:00)
Liefdesverdriet werd weg gedronken, onder die duim vandaan. 1 voordeel is dat er misschien een opleiding uitrolt..
Bob (14-7-2020 om 12:59)
Hopen dat het bij een eenmalige fout blijft ...
Wim (14-7-2020 om 07:12)
Wat is en blijft alcohol misbruik toch groot wat toch meerdere keren in de week tegenkomt, en denk niet het zal mij niet gebeuren want het zal zeker een keer wel gebeuren wees verstandig doe dit niet of laat je vervoer middel staan