Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer peperdure fietsen gestolen Oostkapelle

Toegevoegd: 13-07-2020, 23.49 uur
Weer peperdure fietsen gestolen Oostkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

OOSTKAPELLE - Ondanks de waarschuwing eerder deze week zijn er in de gemeente Veere toch weer peperdure fietsen gestolen. In Oostkapelle werden drie elektrische mountainbikes ter waarde van enkele duizenden euro’s weggenomen.


Eerder deze week waarschuwde de politie al dat er door het dievengilde op grote schaal jacht gemaakt wordt op onder meer elektrische mountainbikes. Eerder gebeurde dit al in de omgeving van de Duinweg in Oostkapelle. Ook gisteren werden er weer drie elektrische mountainbikes gestolen. Twee daarvan hadden samen een waarde van meer dan 6.000 euro.

De politie roept op om verdachte voertuigen en/of personen direct te melden via 112. Dezelfde oproep is ook in het Duits gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.S.M. Fakkeldij (16-7-2020 om 15:03)
Sorry een foutje van mijn kant die gestolen fietsen waren € 3000,- per stuk, pittig aan de prijs maar niet extreem duur.
W.S.M. Fakkeldij (16-7-2020 om 12:06)
Elke vorm van diefstal is treurig, maar om nu te spreken van "dure" mtb's is ook wat overdreven, 2 voor € 3000,- kijk voor de lol eens in een fietsenwinkel naar de aankoop prijs van de elektrische fietsen, echt € 1500,- is echt nog aan de goedkope kant. Maar diefstal is diefstal!
Koos P. (15-7-2020 om 11:43)
@Onsportief, Misschien moet u ook eens gaan sporten, want uw opmerking raakt kant, nog wal. Een fiets, in welke vorm dan ook, mag altijd deelnemen aan het verkeer. We zeggen van 'huisvrouwen' toch ook niet dat die altijd 'in huis' moeten blijven?
Onsportief (14-7-2020 om 17:26)
@ koos P. kijk, daar zit nu het probleem, het verkeer is er niet om te "sporten" zoals u dat noemt. In het verkeer moet je met het verkeer bezig zijn, niet met sport.
Peter Quest (14-7-2020 om 12:09)
De politie, ach enige wat ze kunnen is laserpen bekeuren en zich bezig houden met de meest knullige zaken. Nu mag de burger het probleem zelf oplossen maar niet ingrijpen als ze er bij zijn als eR fietsen gestolen worden. Want stel je voor dat je zo’n dief een knap geeft. Dan kan je voor komen voor mishandeling. Rij je er te snel achteraan dan kring je wel een prent Voorne rijgedrag. Kortom, gewoon laten doen is de beste optie. Geen dure fietsen meer kopen en je huis als bunker uitrusten.
Michelle (14-7-2020 om 11:53)
Wat makkelijk om altijd af te geven op de politie. Zij kunnen niet overal tegelijk zijn. In deze tijd van gebruikers van drugs, ballonnen en drank hebben ze hun handen vol!