Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Twee ongelukken met motor bij Bruinisse

Toegevoegd: 19-07-2020, 15.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Bij Bruinisse hebben zondagmiddag twee ongevallen plaatsgevonden met motoren. Eén van de ongelukken gebeurde op de Philipsdam (N257), de andere op de N59.


Het eerste ongeval gebeurde rond 12.30 uur op de Philipsdam (N257). Een 53-jarige vrouw uit België die als passagier op een motor zat bij een 56-jarige motorrijder, eveneens uit België, werd geraakt door de slagboom van de brug. De bestuurder had volgens de politie de waarschuwing gemist. Een ambulanceteam kwam ter plekke en heeft de gewonde met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. 

Het tweede ongeval gebeurde rond 14.00 net voorbij de Philipsdam op de N59 bij de Grevelingendam. Hier was sprake van een eenzijdig ongeval waarbij een motorrijder ten val is gekomen. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om zich over de gewonde motorrijder te ontfermen.

Allebei de ongevallen zorgden voor de nodige vertraging in het verkeer. Bij het ongeluk op de Philipsdam werden de slagbomen gesloten waardoor het verkeer niet kon passeren. Zowel aan de kant van Tholen als de kant van Schouwen-Duiveland ontstond een flinke file.

Over het letsel van de betrokken motorrijders, is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren