Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestuurder ongeluk Terneuzen was onder invloed

Toegevoegd: 21-07-2020, 16.07 uur
De 37-jarige Terneuzenaar kreeg een rijverbod van 24 uur.
De 37-jarige Terneuzenaar kreeg een rijverbod van 24 uur.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De bestuurder die gisteravond in Terneuzen met zijn auto tegen een lantaarnpaal reed was onder invloed van wiet. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


Het ongeval vond rond 21.15 uur plaats op het Stadhuisplein. De 37-jarige bestuurder van de auto, een man uit Terneuzen, verklaarde zelf tegen de agenten dat hij geblowd had. De man was licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd door een arts een bloedmonster van hem afgenomen. Dat is door de politie opgestuurd naar het NFI die het zal onderzoeken.

Zijn auto moest door een takelbedrijf worden weggesleept. De aanleiding voor het ongeval was mogelijk een verkeersruzie die even tevoren had plaatsgevonden. De man zou een paar bromfietsers hebben achtervolgd en daarna tegen de lantaarnpaal zijn aangereden. Van de bromfietsers zijn verklaringen opgenomen.

De 37-jarige Terneuzenaar kreeg een rijverbod van 24 uur en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (21-7-2020 om 16:59)
Dus je bent 37, blowt, gaat onder invloed rijden en krijgt dan ruzie en gaat bromfietsers achtervolgen... dan.mag je trots op jezelf zijn. Man man man, kansloos!
Cookie-instellingen beheren