Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Oproep traumahelikopter AZC Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2020, 16.51 uur
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanwege een medische noodsituatie bij het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is vanmiddag een traumahelikopter opgeroepen.


Het incident in het complex aan de Laurens Stommesweg werd kort na 15.00 uur gemeld. Direct werden twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden opgeroepen. Na enkele minuten werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd.

De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. Binnen tien minuten na de melding werd de patiënt namelijk met spoed per ambulance afgevoerd. De tweede ambulance en een politie-eenheid reden met spoed mee naar het ziekenhuis. Wat de persoon precies mankeerde, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren