Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Diverse tips over verdachte steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 27-08-2020, 16.04 uur
De dader ging er na het steekincident op de fiets vandoor.
De dader ging er na het steekincident op de fiets vandoor.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft inmiddels diverse tips gekregen nadat gisteren foto's werden verspreid van de verdachte van de steekpartij vorige week in het centrum van Middelburg.


De twee slachtoffers, Middelburgers van 37 en 63 jaar oud waren vrijdagochtend in een winkel aan de Nieuwe Burg aanwezig toen de verdachte tevoorschijn kwam. Volgens de politie wilde hij de winkel mogelijk overvallen. Duidelijk is in ieder geval dat de slachtoffers zijn gestoken. Ze raakten beide gewond en werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De dader ging er na de steekpartij vandoor op een mountainbike. Hij reed weg via het Walplein, de Stroopoortgang en de Lange Delft in de richting van de Herenstraat. Gisteren gaf de officier van justitie toestemming om bewakingsbeelden van de verdachte vrij te geven. Tot nu toe zijn volgens de politie zeker acht tips binnengekomen over de getinte man, welke ten tijde van de overval donkere kleding droeg. Hij had volgens de politie verder een soort trainingsbroek aan met lichtblauwe strepen op de zijkant van de broekspijp en een logo op het dijbeen. 

De politie laat weten dat de recherche de binnengekomen tips gaat nalopen. Of de gouden tip erbij zit, is nog niet duidelijk. De politie benadrukt wel dat nieuwe tips nog altijd welkom zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750