Weerbericht:
Vandaag grijs, meest droog. Donderdag bewolkt en wat regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Alarm over wild paard tussen bosjes Oranjezon

Toegevoegd: 06-09-2020, 17.33 uur
Ingrijpen bleek niet nodig te zijn.
Ingrijpen bleek niet nodig te zijn.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De brandweer is zondagmiddag opgeroepen nadat was gemeld dat in natuurgebied Oranjezon bij Vrouwenpolder een paard in problemen was gekomen.


Een passant meldde even voor 14.00 uur dat een paard vast zou zijn komen te zitten tussen de struiken. Samen met een beheerder van Het Zeeuws Landschap ging de brandweer van Oostkapelle vervolgens ter plaatse om poolshoogte te nemen.

Ter plaatse bleek er volgens de brandweer weinig aan de hand te zijn. Er was sprake van een wild paard dat rustig tussen de bosjes stond. Volgens de brandweer besloot de beheerder van het natuurgebied dat ingrijpen niet nodig was omdat het dier ook zelf wel weer uit de bosjes zou kunnen geraken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata Hay (6-9-2020 om 23:11)
@Lisa. Het is alleen maar goed dat mensen het melden als ze denken dat er iets mis is. Paard had ook gewond kunnen zijn.
Lisa (6-9-2020 om 18:13)
Soms zouden sommige eens beter moeten kijken, het enigste wat problemen op kan leveren is de rotzooi vd mensen