Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist gaat slapen na ongeluk bij Cadzand

Toegevoegd: 07-09-2020, 11.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

CADZAND - Bij een ongeluk in Cadzand is vanmorgen een 28-jarige man uit Dronten gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie werd rond 07.30 uur geïnformeerd over een eenzijdig ongeluk op de Ringdijk Noord. Hier was een automobilist van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Agenten zijn met spoed ter plekke gegaan en troffen de bestuurder in zijn auto aan. De man verklaarde te hard te hebben gereden en in een flauwe bocht de macht over het stuur te zijn verloren. Hierdoor raakte hij van de weg en botste tegen meerdere bomen aan.

Daarnaast verklaarde de man dat het ongeluk rond 04.00 uur al was gebeurd maar dat zijn telefoon leeg was en hij geen alarm kon slaan. Hierop besloot hij in zijn auto te gaan slapen. De agenten roken in de auto een alcohollucht en lieten de bestuurder blazen. Het bleek dat hij wel alcohol had gedronken, maar dit was binnen de wettelijke marges.

Een toegesnelde ambulance heeft de man onderzocht en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. De automobilist zal later worden gehoord over het voorval omdat hij volgens de politie gevaar of hinder heeft veroorzaakt. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De brandweer is ingezet om de bomen, die over het fietspad lagen, te verwijderen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikzelf (9-9-2020 om 06:33)
Hij heeft geluk dat ze niet om 4:15 bij hem waren. Dan had ie zeer waarschijnlijk nog teveel alcohol in zn bloed
A.P. (7-9-2020 om 13:20)
Tsja, 'tis wel een oplossing.