Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Brandweer rukt uit voor gaslek in Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2020, 11.11 uur
Brandweer rukt uit voor gaslek in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen is dinsdag halverwege de middag uitgerukt nadat melding was gemaakt van een gaslekkage in Terneuzen.


Bij de hulpdiensten werd rond 14.40 uur alarm geslagen nadat tijdens grondwerkzaamheden bij de hoek van de Axelsestraat en de Tuinstraat een gasleiding was geraakt.

De brandweer rukte met spoed uit en stelde de situatie veilig in afwachting van de komst van het nutsbedrijf. Medewerkers van DNWG hebben het gaslek uiteindelijk gedicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (9-9-2020 om 23:47)
weer de zoveelste verspilling vn de inzet vd brandweer... als ze het toch elke keer overdragen is het misschien handig om na te denken of de brandweer altijd moet uitrukken voor luchtjes...