Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernielingen met zwaar vuurwerk in Yerseke

Toegevoegd: 15-09-2020, 07.31 uur
Vernielingen met zwaar vuurwerk in Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie onderzoekt enkele vernielingen met zwaar vuurwerk de afgelopen tijd in Yerseke. Men is nog op zoek naar beeldmateriaal en informatie.


Bij de Damstraat werd een prullenbak vernield. Nabij de brandweerkazerne aan de Burenpolderweg werd een container opgeblazen. De wijkagenten van Reimerswaal melden op social media dat de vernielingen in de afgelopen weekenden werden gepleegd.

Volgens de politie zouden er van de vernielingen filmpjes rondgaan. De politie krijgt deze graag in het bezit. Ook andere informatie over de vernielingen is welkom bij de wijkagenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (15-9-2020 om 09:02)
Wettelijk gezien hoeven “getuigen” niks te zeggen tegen de politie, in een rechtzaal is dat anders, maar nu..... Schiet je er iets mee op?
Cookie-instellingen beheren