Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsgebruiker springt op auto's in Vlissingen

Toegevoegd: 18-09-2020, 15.11 uur
Drugsgebruiker springt op auto's in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie vanochtend een 40-jarige man aangehouden die (vermoedelijk) onder invloed van drugs op auto's aan het springen was.


De politie werd opgeroepen nadat vanuit de Badhuisstraat meerdere meldingen kwamen over de man. Ter plaatse bleek één geparkeerde auto daadwerkelijk beschadigd te zijn. De eigenaresse heeft aangifte gedaan. De man, een inwoner van Borssele, werd aangehouden en onderworpen aan een speekseltest om uit te zoeken of hij drugs had gebruikt.

De speekseltest wees uit dat de man onder invloed was van cocaïne en amfetamine. Hij verklaarde daarnaast zelf ook nog GHB te hebben gebruikt. Van hem is bloed afgenomen zodat een laborant van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kan bepalen hoeveel de man precies had gebruikt.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij zit momenteel nog vast in een politiecellencomplex en zal daar nog verder gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (19-9-2020 om 15:43)
Bedankt pluum voor je zelfingenomen reactie, dacht je dat ik dat niet wist allemaal? Je standaart praatje heb ik al wel 100x gelezen op internet.... Je voelt je nogal bevoorrecht om anderen de les te lezen he? Fijn persoon op feestjes zul jij zijn zeg! En ik ga niet tevens ook niet naar de kerk.je slaat de plank echt vaak mis in je betoog, stop er maar mee!
love and peace , man (19-9-2020 om 14:45)
@ pluum, de gereratie in de jaren 70 was de hippy generatie die zelf zwaar aan de wiet en zelfs LSD zaten en daarnaast nog eens zeer ranzige seksuele vrijheden predikten. Die protesteerden tegen vanalles maar later gingen ze het zelf allemaal doen waar ze eerst tegen waren, en daarmee de hele boel naar de kloten geholpen. Ze waarschuwden dus dat ze de boel naar de kloten gingen helpen en ra ra kijk nu eens. Als ze hun pensioen maar krijgen en wie daarvoor moet doodbloeden interesseert ze geen bal. Dan ligt het weer aan werkschuwe jongeren, dan weer aan drugsgebruik, dan weer rascistische uitlatingen, alles slepen ze erbij om maar zoveel mogelijk geld binnen te schrapen. Zelf deden ze niets anders als staken hele dagen.
cees (19-9-2020 om 10:30)
Daar kan je flink aan verdienen aan zo iets. Laten taxeren bij de duurste schade specialist die er is, en dan alles wat er op dat moment aan mankeert er ook bij rekenen. En dan alles laten uitbetalen. En gewoon zwart bij een spuiter op zaterdagochtend laten repareren. Dat mag gewoon ook via de verzekering. Je mag het bedrag laten uitbetalen. En dat zijn geen beunpraktijken. Het gaat alleen dan zwart zonder de belasting erbij. Kan je zo 1000 euro over houden. Heb je nog leuk centje er aan verdiend, en je auto is weer puntgaaf. Eigen schuld! En jij bent er ietsje beter van geworden!
De geschiedenis neemt geen keer (19-9-2020 om 09:25)
Tja joh, Vlissingen is 1 van de grote drugs invoerhavens en den Haag doet er niets aan behalve nog meer bezuinigen op justitie. Wat denk je dan dat er gebeurt ? Vlissingen was historisch al een drugshaven met hun WIC drugs en slavenkolonien dus het zit hen in het bloed. Tel uit je winst.
Pluum (18-9-2020 om 20:38)
Loes,Derk & Peter jullie zitten zondag wellicht vooraan in de kerk.Niet iedereen die drugs gebruikt is wat jullie denken.Er zijn mensen die geen kant op kunnen met hun emoties en doen er geen kwaad mee.Er wordt al zolang drugs gebruikt voordat internet er was.Daarvoor werdt het in een doofpot gestopt.Maar anno 2000 is er zogenaamd meer aan de hand dan 30 jaar geleden?Als je je geschiedenis een beetje ken is drugs of kalmerende middelen van alle tijden.De Social media blaast alles zoveel op,en heeft iedereen jong en oud in een keer een grote mond op een site met een meningkje,en dat terwijl de jonge generatie er niets aan kan doen van wat een generatie in de jaren 70 hier ons al voor gewaarschuwd heb en ontwikkeld heeft.. prettig weekend ;-)
Loes (18-9-2020 om 17:04)
Volledige straat verloedering, zou mijn auto niet moeten zijn,want ik word laaiend. Ik werk er namelijk ook voor, ook voor zulke nutteloze gevallen
Cookie-instellingen beheren