Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vrouw aangereden op zebrapad Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2020, 00.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een vrouw is vanavond in Vlissingen door een automobilist aangereden op een zebrapad en gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 23.10 uur plaats op het Bellamypark ter hoogte van de Spuistraat. Een automobilist kwam hier door nog onbekende oorzaak in botsing met de vrouw die overstak op het zebrapad. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht, deze raakte dan ook beschadigd.

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en deze overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft van de bestuurder een blaastest afgenomen, de uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (23-9-2020 om 23:16)
Moest er toch `n keer van komen, met al die lui die door de binnenstad scheuren liefs met knallende uitlaten en ook nog een drumstel op de grote boxen in deze rammelbakken, en niemand die hier wat aan doet, heb de gemeente al dikwijls gewaarschuwd en toch gaat dit gewoon dagelijks door, en op 10 meter afstand van het Politie bureau.
Ja-Ja (22-9-2020 om 09:57)
Onbekende oorzaak?? Daar is een ZEEBRAPAD!! Automobilist had moeten stoppen. Als hij normaal had gereden dan had er niet een barst in de voorruit gezeten.
Jos (22-9-2020 om 07:44)
Tja, hoe vaak ik m'n honden moet terug halen op het zebrapad ( lopen 50 cm voor me ) omdat men het verdomd om af te remmen bij een zebrapad ondanks dat er 10m verder een camera hangt ( P.Krugerstraat/Singel) . En als je geluk heb krijg je nog een glimlach van de bestuurder .....
Cross over (22-9-2020 om 06:51)
Alles is daar ook aangepasr voor de toerist, geen duidelijker rijbanen, geen stoep, en dan ineens zomaar uit het niets een zebra. Maar ja, we leven van toeristen omdat we zelf geen gekld kunnen verdienen dus dit moet dan maar zo
Loes (22-9-2020 om 05:56)
Onbekend hoe het kan? Er is niet gestopt waarschijnlijk.
Cookie-instellingen beheren