Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Duikongeval Oosterschelde Zierikzee

Toegevoegd: 04-10-2020, 13.27 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Oosterschelde heeft zondag aan het begin van de middag een duikongeval plaatsgevonden. De duiker is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval werd rond 12.30 uur gemeld in het vaarwater Roompot maar waar het precies is gebeurd, is niet bekend. De Veiligheidsregio Zeeland heeft bevestigd dat sprake was van een duikongeluk maar wat er precies is gebeurd, is eveneens niet duidelijk. Het slachtoffer werd even na 13.00 uur bij Haven De Val bij de Zeelandbrug in Zierikzee aan wal gebracht. Daar stonden twee ambulanceteams en een politie-eenheid al te wachten.

Rond 13.25 uur is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz) in Goes.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren