Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 81 km

Paraglider overleden na val Zoutelande

Toegevoegd: 09-10-2020, 15.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - In het duingebied bij Zoutelande is vrijdagmiddag een paraglider om het leven gekomen bij een val. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.00 uur in de buurt van de officiële springplaats officiële van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) ter hoogte van de Duinweg. De ambulancedienst, de politie en het team van de Rotterdamse traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om het slachtoffer te reanimeren maar ondanks deze inzet is de persoon overleden.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie doet hier onderzoek naar.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (10-10-2020 om 20:20)
@Moeder : Hoe raar het ook is, als het goed is is beademen (mond op mond) niet eens het belangrijkste van de reanimatie, maar juist de borst compressie. Maar los van dat , het is gewoon een naar ongeluk zoiets. Veel sterkte aan alle nabestaanden en omstanders
Adam (10-10-2020 om 15:03)
Bah Moeder, wat een nare opmerking bij dit bericht.
Vlissinger (9-10-2020 om 19:58)
Verschrikkelijk nieuws dit. Mijn medeleven aan alle nabestaanden.
Joop (9-10-2020 om 18:43)
Of het nou een onwelwording of een ongeval was, het blijft triest..
Moeder (9-10-2020 om 17:51)
Tja, als ze je mond en neus afdekken bij de reanimatie... Weinig kans op succes... (zie andere bericht, over reanimeren indeze tijd) Heel veel sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners..
Cookie-instellingen beheren