Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
Geen files

24 Bekeuringen bij controles op Walcheren

Toegevoegd: 16-10-2020, 16.04 uur
24 Bekeuringen bij controles op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij verkeerscontroles op Walcheren heeft de politie donderdag in totaal 24 bekeuringen uitgedeeld. De controles vonden plaats in Middelburg, Vlissingen en Westkapelle.


In Vlissingen werd onder meer gecontroleerd op de Sloeweg. Hier werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet-handsfree bellen achter het stuur, het niet dragen van de veiligheidsgordel en defecte verlichting. Een gecontroleerde taxichauffeur bleek geen chauffeurspas te hebben. Ook hij is beboet. De politie hield in Vlissingen ook een bromfietscontrole. Hierbij werden vier bekeuringen uitgeschreven. In zeven gevallen werd een zogeheten WOK-melding gedaan bij de RDW. Dit betekent dat de brommer eerst gekeurd moet worden voordat deze weer de weg op mag.

In Westkapelle werd een rijverbod uitgereikt aan een bestuurder die onder invloed van drugs deelnam aan het verkeer. In Middelburg werd onder andere bekeurd voor het rijden onder invloed en bellen achter het stuur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel en chiel (17-10-2020 om 13:52)
Wellicht moet je dan zelf maar agent worden JvM als je het allemaal weer zo goed beter weet!
Vlissinger (17-10-2020 om 11:38)
@JvM Echt waar? Echt ongehoord dat er nog steeds moeders met kinderen in winkels lopen. In deze tijd is het niet meer dan logisch dat elke moeder een oppas regelt wanneer ze om eten gaat voor haar gezin natuurlijk. En kinderen in de Gamma? Misschien door pa om een rolletje behang gestuurd? Wat een wereldproblemen constateer jij in je leven zeg.
J v M (17-10-2020 om 08:26)
Echt waar ? k zat 1 uurtje op een bankje in de Scheldestraat ( Vlissingen ) opj de bus te wachten en telde 117 fietsers met een telefoon in de hand !!! Waar is Politie dan ? Er stond een groepje van 14 man bijelkaar bij een groente winkeltje en waar is de handhaving dan ? Ik zie nog steeds moeders met kinderen de winkel ingaan en bij de Gamma lopen kinderen in de winkel wat tegen de Corona regels ingaat ??? Is er nog wel Politie ?
Cookie-instellingen beheren