Weerbericht:
Toenemende bewolking, in het noordwesten lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken fietser raakt gewond in Wemeldinge

Toegevoegd: 31-10-2020, 07.41 uur
Dronken fietser raakt gewond in Wemeldinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In Wemeldinge is vrijdagavond een dronken fietser ten val gekomen en daarbij gewond geraakt. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het 16-jarige slachtoffer werd aangetroffen door een wijkagent die vanaf het Dorpsplein de Prinses Beatrixweg op was gereden. De jongeman bleek op de laatstgenoemde straat bij een wegversmalling ten val te zijn gekomen. De ambulancedienst werd gewaarschuwd en die heeft de jongen naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie was er sprake van alcoholgebruik en zal de tiener daarom binnenkort bij HALT een educatieve leerstraf moeten ondergaan met betrekking tot overmatig alcoholgebruik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750