Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen, lokaal mist. Overdag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod vanwege rijden onder invloed drugs

Toegevoegd: 31-10-2020, 12.32 uur
Rijverbod vanwege rijden onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft vrijdagavond in Hulst iemand een rijverbod opgelegd nadat was geconstateerd dat deze onder invloed van drugs had gereden.


De persoon in kwestie, een 22-jarige Hulstenaar, werd gecontroleerd op de Glacisweg . Bij hem werd een speelseltest afgenomen en deze wees uit dat de man onder invloed van THC verkeerde. Er is bloed afgenomen zodat kan worden bepaald hoeveel drugs de man precies had gebruikt.

Voor nu kreeg de man een algeheel rijverbod van 24 uur. Een officier van justitie zal aan de hand van de uitslag van de bloedproef beslissen over de verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aan Opsluiten die rommel (1-11-2020 om 03:59)
Nouja generaliseren is ook een vak hé? Alsof ALLE jongeren zo zijn als deze persoon die nu opgepakt is? Ga eens kijken op de HZ of de uni ergens in de grote steden en je zult zien dat er ook heel veel jongeren zijn die wel iets slimmer en welwillender zijn dan deze junkie die nu is opepakt. En sinds wanneer verplaats jejezelf met een iphone? En was vroeger echt alles beter? Vroeger mochten vrouwen niet stemmen, sloeg de man des huizes de kinderen bont en blauw als ze een kleine misstap maakte, stopte men mensen in concentratiekampen omdat ze “anders” waren en konden wij bepaalde ziektes niet genezen en rookte men in ziekenhuizen... Jaja, vroeger, goeie ouwe tijd
Piet S. (31-10-2020 om 19:59)
Ik lees hier alleen maar over werken. Geloven jullie nu echt dat deze verslaafden die steeds maar in het nieuws staan een baan hebben? Geen baas in de wereld die op deze junks zit te wachten.
Opsluiten die rommel (31-10-2020 om 15:22)
Toen ik 22 was, had ik al 6 jaar gewerkt, en een huis verdiend. Nu zijn ze 22 jr, en hebben drugs nodig om te kunnen functioneren. Het geslacht is aanmerkelijk zwakker geworden, ze hebben I Phone nodig om zich te kunnen verplaatsen, wat we vroeger allemaal op de fiets deden. Ze hebben drugs nodig, om hun werk te kunnen doen. Dat deden we vroeger op melk en brood. Ze willen geen 6 dagen meer werken, geen 5, geen 4, liefst helemaal niet meer, maar willen wel alles bezitten, en dat is vreemd. Ze willen I Phone,drugs, drank... maar liefst zo min mogelijk voor doen. Eigenlijk helemaal niks, als je kijkt naar het werk wat ik vroeger deed. Ze willen wel stelen en overvallen, maar werken.... ho maar.
Waarom gebruik je die drugs? (31-10-2020 om 15:10)
Nu weer een 22 jarige met drugs van de weg geplukt, gelukkig maar, en chapeau voor politie. Maar waarom gebruiken ze die drugs? Zijn ze bang dat ze hun werk niet meer kunnen doen de volgende dag, zonder die drugs? Wat is hun moverende redenen om die drugs te gebruiken????? Luister, het gaat niet om werk.... Elke jeugdige die ik in mijn werkbare leven tegen kom, wil alleen maar fuiven, feesten, zuipen, blowen, snuiven. Maar waarom????? We moeten werken voor ons voortbestaan, en dat moet er bij de jeugd flink inhakken, nu de huizenprijzen zo duur zijn. Dus eerst sparen, huisje bouwen, dus geen drugs... bloemetje vinden en gezin stichten. Maar op je 22ste je leven al zo te hebben verpest, duid op stoornis in hersenkamer.