Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot alarm na melding auto te water Middelburg

Toegevoegd: 03-11-2020, 21.13 uur
Groot alarm na melding auto te water Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBRG - De hulpdiensten zijn vanavond groots uitgerukt voor een melding van een auto te water in Middelburg. De melding bleek uiteindelijk loos te zijn.


Rond 18.30 uur werden de brandweer, ambulancedienst, politie en een traumahelikopter opgeroepen nadat er een melding was binnen gekomen dat er een auto te water zou zijn geraakt aan het Moerland. De brandweer rukte direct uit met een tankautospuit, duikers en een boot. Een traumahelikopter vloog ook richting Middelburg.

Op de locatie aan het Moerland werd door de hulpdiensten niks aangetroffen. Er is direct een zoekactie gestart in de omgeving. Volgens de Veiligheidsregio was er een automatische melding binnengekomen vanuit een voertuig. Er bleek verder niks aan de hand te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren