Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Drie nieuwe tips over vermoorde man Tholen

Toegevoegd: 04-11-2020, 19.32 uur
Het lichaam van de man werd op zaterdag 17 oktober gevonden.
Het lichaam van de man werd op zaterdag 17 oktober gevonden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft drie nieuwe tips gekregen over de man die op 17 oktober levenloos werd gevonden nabij de Bergsediepsluis naast de Oesterdam in Tholen.

Gisteren besteedde de politie in het tv-programma 'Opsporing Verzocht' opnieuw aandacht aan de zaak omdat inmiddels duidelijk is geworden dat de identiteit van het slachtoffer toch nog niet is vastgesteld. “Onderzoek naar de vingerafdrukken van het slachtoffer wees uit dat de man Orlando Jaimes zou zijn, een 50-jarige Venezolaan die tussen 2005 en 2010 in België woonde. Uit navraag bij de autoriteiten in Venezuela blijkt echter dat de man toch iemand anders moet zijn. Hij maakte, in elk geval in die periode 2005-2010, gebruik van een valse identiteit”, zo zei de politie gisteren.

De politie deelde gisteren foto's van de man bij leven en ook werd een foto gepubliceerd van na zijn overlijden, dit alles met als doel om tot de juiste identiteit van de man te komen. Hoe concreet de drie nieuw binnengekomen tips zijn, is niet bekendgemaakt. De politie laat wel weten de tips nu verder te onderzoeken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren