Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto aan de kant, twee arrestaties

Toegevoegd: 08-11-2020, 09.36 uur
Gestolen auto aan de kant, twee arrestaties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - De politie heeft vannacht rond 05.25 uur bij Koewacht een auto tot stoppen gedwongen die stond geregistreerd als gestolen. Twee personen zijn gearresteerd.


Het Belgische voertuig werd op de Langeweg gespot door een hondengeleider van het team surveillancehonden van de politie Zeeland-West-Brabant. In samenwerking met de collega’s van het politieteam Zeeuws-Vlaanderen kon de auto op de Klapstraat in Koewacht aan de kant worden gezet.

De twee inzittenden van de auto werden door de politie aangehouden. Het gaat om een 41-jarige vrouw en een 34-jarige man uit België. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het voertuig is opgehaald door een bergingsbedrijf. De rechtmatige eigenaar zal door de politie worden geïnformeerd dat zijn/haar voertuig terecht is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren