Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder bekeurd na achtervolging

Toegevoegd: 15-11-2020, 08.21 uur
De scooter werd door de politie meegenomen naar het bureau.
De scooter werd door de politie meegenomen naar het bureau.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft vannacht na een achtervolging in Kapelle een scooterrijder bekeurd die aan het verkeer deelnam zonder over het benodigde rijbewijs te beschikken.

De scooterrijder werd achtervolg door agenten van het politieteam Oosterscheldebekken. Hij probeerde nog te vluchten via onder meer fietspaden maar de politie kreeg hem toch te pakken. Uiteindelijk ging de man er te voet vandoor. Hij doorkruiste onder meer tuinen en boomgaarden.

Helaas voor de verdachte kon de politie hem bijhouden en uiteindelijk tot stoppen dwingen. De scooterrijder kreeg bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs en het niet voldoen aan een stopteken. De scooter is door agenten meegenomen naar het politiebureau.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren