Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marineschip in problemen bij Bruinisse

Toegevoegd: 26-11-2020, 21.33 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Het duikschip Ceberus (A851), dat normaal door duikers van de Defensie Duikgroep wordt gebruikt tijdens hun werkzaamheden, is vanavond in de problemen geraakt op de Oosterschelde bij Bruinisse.

Het 28 meter lange en 8,5 meter brede schip zou aan het begin van de avond vast zijn gelopen toen het onderweg was richting de haven van Bruinisse. De snelle reddings- en bergingsboot Mistral van Multraship en sleepboot Brandaris van Bouwman Towing & Shipping kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Het marineschip kon even voor 21.00 uur veilig worden afgemeerd in de haven. Hierna konden de Mistral en de Brandaris weer vertrekken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren