Weerbericht:
Droog, af en toe zon. Komende nacht en overdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Nep-monteur opgepakt voor diefstal bij bejaarden

Toegevoegd: 02-12-2020, 08.00 uur
De man kon uiteindelijk in Goes worden aangehouden.
De man kon uiteindelijk in Goes worden aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De recherche heeft woensdag een 58-jarige man uit Hoogerheide aangehouden. De man zou meerdere mensen bestolen hebben nadat hij zich, onder andere, voorgedaan had als Cv-monteur.


De verdachte ging slinks te werk. En wist zich als monteur bij hoogbejaarde vrouwen binnen te praten. Vervolgens leidde hij ze af en ging er vandoor met contant geld en juwelen. De recherche deed al langer onderzoek naar aanleiding van tien aangiften die waren binnen gekomen.

In al deze zaken is de 58-jarige man de verdachte. Hij zou onder andere toe hebben geslagen in Arnemuiden, Middelburg, Kloetinge, Fijnaart en Prinsenbeek. Opsporing Verzocht schonk ook aandacht aan een van de zaken, een insluiping in Fijnaart.  De man kon uiteindelijk in Goes worden aangehouden. Daarbij is ook zijn auto in beslag genomen. De verdachte is ingesloten en blijft voorlopig vast zitten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (3-12-2020 om 09:47)
@ beun Feenstra, totdat je ketel kapot gaat of iets, dan wil je maar al te graag dat er zo’n “beunhaas” langs komt.. der zijn genoeg goede en betrouwbare installateurs dus om ze allemaal beunhazen te komen gaat ook nergens over
Beun Feenstra (2-12-2020 om 17:57)
Verwarmings beunhazen zijn zowieso niet te vertrouwen dus dat had hij al mee. Vraag hen dan ook altijd om identificatie en heb je geen afspraak de deur niet eens openmaken.
bram goeree (2-12-2020 om 12:46)
wat een klootzak zeg .gelukkig is hij gepakt .alles terug laten betalen plus een bedrag voor de immateriele schade die de slachtoffers hebben .daarnaast een lange poos vast zetten want dit is een gewetenloze boef
een inwoner (2-12-2020 om 09:46)
Chapeau. Politie goed werk .laat hem maar een poos logeren by jullie
Cookie-instellingen beheren