Weerbericht:
In het noorden (dichte) mist, langzaam zuidwaarts uitbreidend
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na botsing op A58 bij Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-12-2020, 22.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Na een ongeluk op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg is vrijdag aan het einde van de middag een ravage ontstaan. Vier voertuigen raakten beschadigd.


Even voor 17.00 uur kwamen de personenauto’s met elkaar in botsing. Alle voertuigen raakten beschadigd. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen. Ook de brandweer rukte met twee blusvoertuigen uit om hulp te verlenen. Of er sprake was van een beknelling is niet bekend.

Diverse personen zijn ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel. Of er personen naar het ziekenhuis zijn gebracht is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft vier beschadigde voertuig weggesleept. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeluk over de linkerrijbaan passeren. Over de oorzaak van de botsing is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren