Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Dronken automobilist slingert door tunnel

Toegevoegd: 11-12-2020, 09.38 uur
Dronken automobilist slingert door tunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De politie heeft donderdagavond een automobilist aangehouden nadat die was betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De politie kreeg rond 20.10 uur een melding dat een automobilist slingerend door de Westerscheldetunnel (N62) reed. Agenten gingen ter plekke en gaven hem een stopteken. Dit werd genegeerd maar bij de Monsterweg in Borssele kon de automobilist alsnog tot stoppen worden gedwongen.

De 26-jarige bestuurder rook bij aanspreken naar alcohol. In de auto bleek een bijna lege fles drank te liggen. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse en is aangehouden, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (11-12-2020 om 18:19)
Zo erg met de man gesteld,....mag die het kapstok artikel lezen in de wet en verkeer....corona of niet....dit doe je niet, mischien een rit vragen aan zijn vrouw, als die net zo rijdt als in zijn auto...waardeloos ben je dan.
optimist (11-12-2020 om 14:27)
Iemand met zulk onverantwoord gedrag minstens 10 jaar rijbewijs afpakken.
Simon (11-12-2020 om 11:17)
wanneer wordt er een keer in politiek NL geregeld dat zulke types nooit meer een voertuig mogen besturen na dit soort levensgevaarlijk verkeersgedrag ?!....
mar (11-12-2020 om 10:27)
De horeca niet open, dus dan maar flink toeteren in de auto. Gelukkig geen ongeval veroorzaakt.
Cookie-instellingen beheren