Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor kat in boom Middelburg

Toegevoegd: 20-12-2020, 21.53 uur
Brandweer rukt uit voor kat in boom Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vanochtend uitgerukt nadat was gemeld dat in Middelburg een jonge kat in een boom zat die niet of nauwelijks bewoog en vermoedelijk hulp nodig had.


De kat bevond zich in een boom bij de Kruitmolenlaan. Volgens de brandweer hadden voorbijgangers gezien dat het dier werd aangevallen door vogels maar niet bewoog en ook nergens op reageerde. Hierop werden kort voor het middaguur de vrijwilligers van de brandweerpost Torenweg opgeroepen.

Toen één van de brandweerlieden de kat bijna te pakken had, besloot het dier toch maar zelf in beweging te komen en sprong hij naar benden, zo meldt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rini de jonge (21-12-2020 om 08:44)
water op de kat spuiten vanaf de grond is makkelijker om een kat uit de boom te krijgen
Piet (20-12-2020 om 23:07)
Wij webben in de jaren 80 van de Weskappelse Brandweer geleerd dat je een Scholllle onder aan de boom moet leggen. Moet je eens zien hoe snel die beneden is!
Cookie-instellingen beheren