Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Voordeur opgeblazen bij woning in Kapelle

Toegevoegd: 24-12-2020, 01.10 uur
Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.
Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een 78-jarige inwoonster van Kapelle is woensdagavond zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.


Het zware vuurwerk ontplofte toen de vrouw de deur naar de hal wilde openen nadat er aangeklopt was. Volgens de politie was er een cobra 6 door de brievenbus gegooid bij de woning aan de Coxstraat. Er ontstond veel schade.

De politie is een onderzoek gestart om de dader(s) op te sporen. Deze zijn waarschijnlijk gevlucht via het pad tussen de Coxstraat en Elstarstraat richting 'het parkje'. Tijdens de vlucht is waarschijnlijk een cobra 6 en een set airpods verloren. Deze goederen worden nader onderzocht.

Daarnaast doet men een oproep aan de dader(s) om zich te melden bij het politiebureau in Goes of op het spreekuur van de wijkagent. Mensen die iets gezien hebben kunnen deze informatie ook doorgeven aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (24-12-2020 om 13:33)
leuk he dat (vuurwerk) oorlogstuig ,want tegenwoordig is dit geen normaal vuurwerk meer .ze snappen niet dat met deze troep het verpesten voor velen .het word tijd dat of er een algeheel verbod komt of dat er wetgeving komt dit dit oorlogstuig totaal verbied
Mams (24-12-2020 om 12:21)
Te triest voor woorden.
Michiel van Hartesveldt (24-12-2020 om 09:37)
Als deze daad niet tot poging tot moord erkent wordt kan ik mij niet plaatsen in het rechtsysteem. Jammer dat dader zelf geen slachtoffer is geworden van zijn daad. Als je dit op je geweten hebt ben je echt ziek, en behoor je daarbij minimaal 20 jaar achter slot en grendel. Wat een lafaard
GoverntheMente (24-12-2020 om 04:52)
DNA hebben ze dus waarschijnlijk van één dader en mogelijk ook (delen van) vingerafdrukken van de airpods af.
Cookie-instellingen beheren