Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Auto op z’n kant na ongeluk Mariekerkseweg

Toegevoegd: 26-12-2020, 14.32 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij een verkeersongeval op de Mariekerkseweg tussen Grijpskerke en Meliskerke is zaterdagmiddag een personenauto op zijn zijkant beland.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.15 uur. De Audi A4, nog maar drie maanden in het bezit van de huidige eigenaar, raakte eerst de bosjes in de rechterberm en kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk was de weg meer dan een uur afgesloten. Het verkeer werd over het fietspad geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer overeind gezet en vervolgens afgevoerd.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (26-12-2020 om 18:39)
Dit is nog niet eens zo’n hele snelle versie Tor; dat kan je zien op de foto’s; de 4 wielaandrijving (quattro) mist namelijk. Dit is waarsch 180 a 200 pk max, en met dat gewicht is dat helemaal niet zo super snel! U hoort de klokken luiden maar weet niet waar de klepel hangt!
Grote Smurf (26-12-2020 om 18:24)
Zonde van de nieuwe auto maar het belangrijkste is dat de inzittenden ongedeerd zijn en dat er geen tegenligger bij betrokken is geraakt. Je ziet al dat het vlak na een bocht is gebeurd. Die is gewoon door blijven sturen richting berm terwijl hij/zij net de bocht al had verlaten. Dan ga je al snel denken aan appen of bezig zijn met andere dingen zoals de nieuwe radio of de nieuwe snufjes uitproberen in de auto. Kortom, het heeft allemaal met afleiding te maken al is onwelwording ook niet uitgesloten.
R (26-12-2020 om 17:38)
Super snelle auto. Trouwens n berg blubber daar ook op de weg
Loes (26-12-2020 om 17:12)
Machtig in die Audi, nu ligt die in diggelen. Hij hield van hard...probeer het weer met een nieuwe.
Tor (26-12-2020 om 15:25)
Prachtige pantserachtige zware wagen. Van 0 tot honderd in een kleine zes seconden. Dan is het wel zaak, dat je de aandacht goed bij de weg houdt. Ik verheug mij al (weer) op een kleine "extra" bijdrage van de heren verzekeraars. Ik hoop dat de ervaren bestuurder er weer snel bovenop komt Met een nieuwe zelfde auto, kan hij het dan nog een keer proberen.
Cookie-instellingen beheren