Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist Kapellebrug aangemerkt als verdachte

Toegevoegd: 30-12-2020, 11.58 uur
De politie deed gisteravond sporenonderzoek op de plaats van het ongeval.
De politie deed gisteravond sporenonderzoek op de plaats van het ongeval.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - De automobilist die gisteravond betrokken was bij een ernstig ongeluk in Kapellebrug is aangemerkt als verdachte. Dat meldt de politie.


De bestuurder, een 26-jarige man uit België, reed rond 19.00 uur op de Gentsevaart een 53-jarige vrouw uit Hulst aan. Volgens de politie stak de vrouw vermoedelijk de weg over maar is de exacte toedracht van het ongeluk nog niet duidelijk. Na de melding van het ongeluk werden direct twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest. De vrouw is met onbekend maar ernstig letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk werd de weg na het ongeval ter plaatse afgesloten. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan en heeft de betrokken auto in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie is nog op zoek naar eventuele getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren