Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder onder invloed rijdt met valse kentekenplaten

Toegevoegd: 06-01-2021, 19.16 uur
Bestuurder onder invloed rijdt met valse kentekenplaten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

CLINGE - Een 49-jarige man is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs en het rijden met valse kentekenplaten.


Surveillerende agenten constateerden dat de kentekenplaten op de auto niet bij dit voertuig hoorde.  Agenten gaven de bestuurder rond 23.45 uur op de ’s-Gravenstraat een stopteken voor een controle. De automobilist rook naar alcohol. Uit een blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij is meegenomen naar een politiebureau.

Daar is naast een ademanalysetest ook een speekseltest afgenomen. De verdachte testte ook positief op het gebruik van THC, amfetamine en cocaïne. Een GGD-arts heeft vervolgens een bloedproef afgenomen. Verder beschikt de man niet over een geldig rijbewijs en kon hij geen ID-bewijs laten zien. De verdachte is ingesloten voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren