Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon opgepakt die nog bijna half jaar moet zitten

Toegevoegd: 18-01-2021, 10.52 uur
Persoon opgepakt die nog bijna half jaar moet zitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben zondagavond in hun werkgebied een persoon aangehouden die nog een bijna een half jaar celstraf moest uitzitten.


De persoon in kwestie moest nog 177 de cel in. De man is door de agenten overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd in Middelburg. Van daaruit zal hij vandaag worden overgeplaatst naar een Penitentiaire Inrichting, zo meldt de politie.

Nederland telt tussen de 10.000 en 15.000 veroordeelden die nog één of meerdere straffen moeten uitzitten. De afgelopen jaren werd in de politiek meermaals gepleit om acties die ervoor moeten zorgen dat een groot deel van deze groep alsnog achter de tralies belandt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (19-1-2021 om 11:08)
@ Ger, ze kunnen niet gelijk na de veroordeling het gevang in omdat bepaalde lieden vonden dat er teveel penitentiaire inrichtingen waren, deze gesloten,gesloopt en het personeel ontslagen diende te worden. Daar er hier in Nederland heel erg streng gestraft wordt moest het ook met theedrinken, een goed gesprek en eventueel met een taakstrafje afgedaan kunnen worden.
P (18-1-2021 om 19:18)
Ik weet niet goed hoor, maar waarom is de "brave" burger nog steeds zo braaf ?? en waarom kunnen deze personen nog steeds gewoon "los" lopen. We stemmen duidelijk nog teveel op de verkeerde partijen.!!!!!
Ger (18-1-2021 om 11:58)
Tis toch erg dat er voor gepleit moet worden om crimi' s in de bak te gooien terwijl ze ondertussen lekker ergens rondlopen, wat een slecht beleid, je zou toch verwachten dat die rotlui na beoordeling gelijk in de bak gegooid worde, pfff wat slecht....
Cookie-instellingen beheren