Weerbericht:
Zonnig, in het noorden mist en bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie druk met personen onder invloed

Toegevoegd: 23-01-2021, 09.39 uur - Update: 23-01-2021, 12.08 uur
Politie druk met personen onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken zijn vannacht druk bezig geweest met verschillende personen die alcohol en/of drugs hadden gebruikt.


Zowel de politie als de ambulancedienst werden aan het begin van de nacht opgeroepen voor een minderjarige die te veel alcohol had gedronken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek gelukkig niet nodig. Van de politie kreeg de tiener een doorverwijzing naar HALT.

Twee weggebruikers werden betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Een 38-jarige man uit Renesse werd zaterdag omstreeks 02.10 uur op de Zanddijk in Kruiningen betrapt op het gebruik van harddrugs. Een 23-jarige man uit Goes werd rond 02.45 uur gecontroleerd bij De Spinne in zijn woonplaats. Zijn speekseltest was positief op THC. Bij de twee werd op het politiebureau in Goes bloed afgenomen door een GGD-arts. De bloedmonsters zullen naar het Nederlands Forensisch Insituut (NFI) worden gestuurd zodat bepaald kan worden hoeveel drugs ze precies hadden gebruikt.

Aan het einde van de dienst werd een scooterrijder betrapt op alcoholgebruik. Hij blies een waarde van 525 Ug/l bij de ademanalyse en mocht zijn rijbewijs nog net behouden. De officier van justitie zal bepalen hoe hoog de boete wordt die de scooterrijder zal moeten betalen. Voor hun kreeg de persoon in kwestie een algeheel rijverbod.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wappieflappie niveau (24-1-2021 om 17:35)
Triest.....word je niet veel beter van onder invloed, maar waarschijnlijk geen invulling van het leven.
Peter (23-1-2021 om 14:10)
Nu maar hopen dat ze een dikke boete en cursus krijgen hopen dat ze het dan wel afleren om zo stom te doen
Cookie-instellingen beheren